Ik ben Suzanne Wauters-Smits. In 2000 ben ik afgestudeerd als logopedist en nog steeds vind ik veel uitdaging in mijn vakgebied. Tot 2004 ben ik werkzaam geweest als logopedist en communicatiedeskundige voor Stichting Het Gors. In 2004 ben ik gestart met mijn eigen praktijk waar ik nog steeds met veel plezier werk.

Naast het geven van reguliere logopedie ben ik in de loop der jaren gespecialiseerd in totale communicatie, dyslexie en Nederlands als tweede taal. Ik heb vele cursussen gevolgd en ieder jaar ga ik op congres. Zo houd ik mijn kennis up-to-date.

In 2018 heb ik tevens de studie ‘Nederlands als tweede taal’ afgerond. Ik heb tot eind 2023 gewerkt als docent NT2 voor IVIO-Wereldschool waar ik met veel enthousiasme lessen Nederlands heb gegeven aan leerlingen in de leeftijd van 13-18 jaar.

Verder wordt mijn praktijk ingehuurd door Education First om lessen Nederlands te verzorgen voor expats die werkzaam zijn bij de grote bedrijven in ons kleine landje. Teaching Dutch as a Second Language doe ik met veel plezier!

Volwassenen kunnen uiteraard ook rechtstreeks bij mijn praktijk terecht voor lessen Nederlands.

Ik heb de afgelopen decennia de hele wereld afgereisd waardoor ik mij eenvoudig kan verplaatsen in de situatie van mijn leerlingen/ studenten. Hierdoor ontstaat er al snel een hechte band wat het leerproces zeker ten goede komt. Het leukste aan mijn werk is dat door een combinatie van expertises, de mooiste resultaten tevoorschijn komen. Daar wil ik me de komende jaren voor blijven inzetten.